Enjoy the ride!

Exclusief Honda Dealer Noord-Brabant

Let op:
KONINGSDAG Zaterdag 27 april
&
HEMELSVAARTDAG Donderdag 9 mei 

Beide dagen GESLOTEN

MRA (My Route App) Cursus

Zaterdag 2 maart vanaf 10.00u komt MRA Route-Expert Hans een cursus geven over het gebruik van MyRouteApp navigatie:

  • Met de smartphone
  • Met Android Auto
  • Met Apple CarPlay

Daarnaast zal Hans dieper ingaan op het maken van Routes met MyRouteApp, hoe deze gemakkelijk deelbaar zijn en het maken van routes voor zowel TomTom als Garmin.

Inschrijven noodzakelijk en kan hier: Aanmelden

Jos Pols 2e op Wereldkampioensschap!

Jos heeft op zondag 8 oktober 2023 een welverdiende 2e plaats gehaald tijdens zijn deelname aan het Honda Global Motorcycle Technician Contest.

Na de Nationale en Continentale voorrondes, met meer dan 89.000 deelnemers wereldwijd had Jos zich geplaatst voor deelname in Tokyo

Meer lezen?

Pols Motoren, de Honda dealer van Noord Brabant

Ons familiebedrijf staat voor de verkoop van en service aan motoren en motorscooters van de 4 Japanse merken.

Heeft u een ander merk? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Doordat wij officieel Honda Exclusief dealer zijn, zijn er vele voordelen waar u als klant baat bij  heeft.

Een officieel Merkdealer heeft alle technische kennis in huis om uw motor of scooter te repareren volgens de standaarden en professionaliteit van het merk. Dat komt omdat er vanuit het merk vaak eerst een technische cursus wordt gegeven voordat het voertuig daadwerkelijk verkocht mag worden. Daarnaast kunnen wij als dealer alle onderdelen voor uw voertuig snel en eenvoudig bestellen. Ook kan alleen een dealer ervoor zorgen dat uw garantiekwestie snel, zorgvuldig en professioneel wordt afgehandeld.

Gebruikte Honda motoren

Naast nieuwe motoren, bieden wij ook een uitgebreid aanbod van gebruikte motoren. Onze gebruikte motoren zijn altijd grondig gecheckt en goed onderhouden, zodat je zeker bent van een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Op de meeste occasions geven wij fabrieksgarantie of 12 maanden BOVAG-garantie. En zelfs op gebruikte motoren tot € 3.500 geven wij 3 maanden garantie. Voor al onze gebruikte motoren geldt dat er géén bijkomende kosten zijn: de getoonde prijs is inclusief aflever- en rijklaarkosten. Dát is pas fijn rijden!

Onderhoud en reparatie

Bij Pols Motoren kun je ook terecht voor onderhoud en reparatie aan je (Honda) motor. Onze ervaren monteurs staan klaar om je motor grondig te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren, zodat je zeker bent van de betrouwbaarheid en prestaties van je motor. Bovendien bieden wij scherpe tarieven en snelle service, zodat je zo min mogelijk tijd zonder je motor hoeft te zijn. Desgewenst bieden wij vervangend vervoer of een haal- en brengservice. 

Accessoires en onderdelen

Naast onze motorservice, bieden wij bij Pols Motoren ook een ruim aanbod aan accessoires en onderdelen voor je Honda motor. Van beschermingsmaterialen tot kleding en van onderhoudsmiddelen tot helmen, wij hebben het allemaal. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste accessoires en onderdelen voor jouw motor, en geven je deskundig advies over de montage en gebruik van deze producten.

 

Bekend van Youtube

Nieuw in ons assortiment