+31 416-332749
Tuinstraat 9 | 5144 NE | WAALWIJK

Officieel Honda Exclusief Dealer Noord-Brabant

Schade aan uw motor?

De schadeafdeling van Pols Motoren is een afdeling waar op zeer professionele wijze aan uw motor wordt gewerkt. De technische kennis, de onderdelen en de benodigde gereedschappen zijn aanwezig om uw Japanse motor te herstellen.

Wij begrijpen dat u liever geen schade aan de motor ziet, maar als het dan toch gebeurd kunt u uw motor met een gerust hart brengen.
Om het verloop van de schade afhandeling voor u zo soepel mogelijk te maken hebben wij hieronder enkele tips uitgewerkt:

Tips bij schade

  • U kunt langsrijden voor een zichtbare schade taxatie. U dient het bedrag van de taxatie op uw schadeformulier in te vullen. Dit is handig voor de verzekeringsmaatschappij om vast te stellen of er wel of geen expertise zal plaats moeten vinden.
  • Als uw motor na het ongeval niet meer te berijden is, kunt u informeren bij uw verzekeringsmaatschappij of het transport van uw motor door een bergingsbedrijf mee verzekerd is. Wij willen uw motor (tijdens werkuren) ook voor u ophalen, echter zijn hier wel kosten aan verbonden.
  • Het is handig en vaak sneller als u in plaats van alleen het schadeformulier op te sturen ook nog even telefonisch contact opneemt met de maatschappij, om zo uw schade te melden. U kunt dan meteen een afspraak maken voor eventuele expertise. (houdt u er wel rekening mee dat wij op maandag zijn gesloten).
  • Voor een snelle afhandeling van de expertise, moet de motorfiets minimaal twee dagen van te voren bij ons aanwezig zijn. Dit i.v.m. het maken van het expertiserapport.
  • Na expertise is aan u de beslissing of er gerepareerd gaat worden (uiteraard in overleg met uw verzekering), u kunt natuurlijk ook uw schademotor inruilen voor een andere of nieuwe. Onze verkoopafdeling staat hiervoor ter beschikking.
  • Indien u de motor of bromfiets zonder reparatie meeneemt moeten taxatiekosten worden voldaan. Dit bedraagt het aantal arbeidsuren die nodig zijn geweest voor de taxatie en bezoek van de expert, met een minimum van € 150,- voor motoren en € 75,- voor bromfietsen, u kunt dit declareren bij de verzekering.
  • Bij reparatie van de motor zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de reparatiefactuur. Alvorens wordt overgegaan tot reparatie moet door u opdracht zijn gegeven.

Laatste nieuws

Vacature Motorfiets Technicus
Onderhoud, Pols Motoren Datum: 14 november 2022

Vacature Motorfiets Technicus

Auteur: Bart Pols Lees meer
Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici
Honda Nieuws, Onderhoud, Pols Motoren Datum: 20 oktober 2022

Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici

Auteur: Bart Pols Lees meer
Opruiming!
Motorkleding, Pols Motoren Datum: 26 juli 2022

Opruiming!

Auteur: Bart Pols Lees meer
Vakantie kracht / Weekendhulp
Pols Motoren Datum: 17 december 2021

Vakantie kracht / Weekendhulp

Auteur: Bart Pols Lees meer