+31 416-332749
Tuinstraat 9 | 5144 NE | WAALWIJK

Officieel Honda Exclusief Dealer Noord-Brabant

Pols Motoren biedt een breed scala aan werkplaats diensten. Een kort overzicht vindt u hier. Wilt u iets aan de motor laten doen wat er niet bij staat? Neem contact op via de contact pagina, wellicht dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

BOVAG onderhoud motoren en bromfietsen

Als Honda Exclusief dealer ligt vanzelfsprekend de nadruk op het merk Honda, maar ook met uw Kawasaki, Suzuki en Yamaha kunt u bij ons terecht voor alle soorten onderhoud, schade taxatie/reparatie en nieuwe banden.

Niet alleen met uw Japanse motorfiets kunt u bij ons terecht, maar ook met uw bromfiets of scooter van Vespa, Piaggio, Gilera, Peugeot, SYM, Derbi of Yamaha kan u van ons deskundig onderhoud verwachten.

Feit is dat de moderne motor bomvol met elektronica zit. Doordat onze vakbekwame monteurs regelmatig op training worden gestuurd kunt u verwachten dat zij helemaal up-to-date zijn van de laatste nieuwe technieken en gereedschappen. Zodat uw geliefde motor in goede handen is.

Klassieker/Oldtimer – Service

Ook voor reparatie en onderhoud van uw klassieke Honda kunt u bij ons terecht, voor meer informatie, zie Oldtimer Service

Vervangend vervoer

Wij begrijpen dat niet iedereen de gelegenheid heeft om vervoer naar huis te vinden, daarom kunnen wij voor u vervangend vervoer aanbieden (let op: dit geld niet voor bromfietsen). Dit dient u bij het maken van de afspraak voor onderhoud wel tijdig aan te geven. Desgewenst kunt u tegen vergoeding ook kiezen uit een van de beschikbare huurmotoren.

Ophalen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw motor niet meer op eigen kracht kan rijden en u daarom liever heeft dat uw motor wordt opgehaald. Dat kan tijdens werkuren, wij moeten hier echter wel een kleine vergoeding voor rekenen. Zodra de motor klaar is kunt u hem bij ons weer ophalen.

SCM inbouw

Uw motor aanschaffen en laten onderhouden is 1 ding, maar om te zorgen dat u er ook van kan blijven genieten kan het zijn dat uw verzekering een alarm systeem vereist.
Wij kunnen voor u het SCM gekeurd alarm inbouwen en kunnen voor u tevens de jaarlijkse herkeuring verzorgen. Desgewenst kan dit met het regulier onderhoud gecombineerd worden.

Gereedmelding

Omdat u niet altijd in staat bent om de telefoon te beantwoorden hebben wij gekozen om u per WhatsApp te laten weten dat uw motor of bromfiets weer klaar staat voor u. Het is daarom wel van belang dat u nummerwijzigingen altijd doorgeeft.

Schade afdeling

Daarnaast werken wij nauw samen met diverse schade experts. Mocht u onverhoopt toch een keer schade hebben, kunt u de motor of scooter op afspraak bij ons brengen, waarna wij een schade taxatie uitwerken en herstellen. Meer info: Schade afhandeling.

Winterstalling

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om uw geliefde 2 wieler in de wintermaanden te stallen en desgewenst te onderhouden. Zie hiervoor Winterstalling & Winterbeurten.

Smeermiddelen

In de werkplaats gebruiken wij reeds jaar en dag dezelfde smeermiddelen als wij aan de toonbank verkopen, namelijk die van het merk Castrol.
Via deze link kunt u snel bij Castrol zelf opvragen welke olie zij voorschrijven voor uw motor, mocht u graag zelf het onderhoud doen. Onze balie medewerker kan u dan snel de gewenste olie leveren.

Laatste nieuws

Vacature Motorfiets Technicus
Onderhoud, Pols Motoren Datum: 14 november 2022

Vacature Motorfiets Technicus

Auteur: Bart Pols Lees meer
Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici
Honda Nieuws, Onderhoud, Pols Motoren Datum: 20 oktober 2022

Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici

Auteur: Bart Pols Lees meer
Opruiming!
Motorkleding, Pols Motoren Datum: 26 juli 2022

Opruiming!

Auteur: Bart Pols Lees meer
Vakantie kracht / Weekendhulp
Pols Motoren Datum: 17 december 2021

Vakantie kracht / Weekendhulp

Auteur: Bart Pols Lees meer