+31 416-332749
Tuinstraat 9 | 5144 NE | WAALWIJK

Officieel Honda Exclusief Dealer Noord-Brabant

Drone Video Nieuwe Showroom

Virtueel Binnenkijken?

Klik op de foto voor de YouTube video!

Certificeringen

Onze monteurs zijn gediplomeerd:

  • 2x Technisch Specialist
  • 1x 1e Monteur
  • Honda gecertificeerd
  • Hyperpro Technicians
  • SCM gecertificeerd (Alarm inbouw en herkeuring)
  • en worden regelmatig bijgeschoold om up-to-date te blijven

Comfortabel Wachten

Soms kunt u wachten op een reparatie of kleine beurt.

Neem plaats in onze comfortabele koffie-corner en geniet van een lekker kopje Gio Koffie.

Pols Motoren biedt een breed scala aan werkplaats diensten. Een kort overzicht vindt u hier. Wilt u iets aan de motor laten doen wat er niet bij staat? Neem contact op via de contact pagina, wellicht dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

BOVAG ONDERHOUD MOTOREN

Als Honda Exclusief dealer ligt vanzelfsprekend de nadruk op het merk Honda, maar ook met uw Kawasaki, Suzuki en Yamaha kunt u bij ons terecht voor alle soorten onderhoud, schade taxatie/reparatie en nieuwe banden.

Feit is dat de moderne motor bomvol met elektronica zit. Doordat onze vakbekwame monteurs regelmatig op training worden gestuurd kunt u verwachten dat zij helemaal up-to-date zijn van de laatste nieuwe technieken en gereedschappen. Zodat uw geliefde motor in goede handen is.

KLASSIEKER/OLDTIMER – SERVICE

Ook voor reparatie en onderhoud van uw klassieke Honda kunt u bij ons terecht, voor meer informatie, zie Oldtimer Service

VERVANGEND VERVOER

Wij begrijpen dat niet iedereen de gelegenheid heeft om vervoer naar huis te vinden, daarom kunnen wij voor u vervangend vervoer aanbieden (let op: dit geld niet voor bromfietsen). Dit dient u bij het maken van de afspraak voor onderhoud wel tijdig aan te geven. Desgewenst kunt u tegen vergoeding ook kiezen uit een van de beschikbare huurmotoren.

OPHALEN

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw motor niet meer op eigen kracht kan rijden en u daarom liever heeft dat uw motor wordt opgehaald. Dat kan tijdens werkuren, wij moeten hier echter wel een kleine vergoeding voor rekenen. Zodra de motor klaar is kunt u hem bij ons weer ophalen.

SCM INBOUW

Uw motor aanschaffen en laten onderhouden is 1 ding, maar om te zorgen dat u er ook van kan blijven genieten kan het zijn dat uw verzekering een alarm systeem vereist.
Wij kunnen voor u het SCM gekeurd alarm inbouwen en kunnen voor u tevens de jaarlijkse herkeuring verzorgen. Desgewenst kan dit met het regulier onderhoud gecombineerd worden.

GEREEDMELDING

Omdat u niet altijd in staat bent om de telefoon te beantwoorden hebben wij gekozen om u per WhatsApp te laten weten dat uw motor of bromfiets weer klaar staat voor u. Het is daarom wel van belang dat u nummerwijzigingen altijd doorgeeft.

SCHADE AFDELING

Daarnaast werken wij nauw samen met diverse schade experts. Mocht u onverhoopt toch een keer schade hebben, kunt u de motor of scooter op afspraak bij ons brengen, waarna wij een schade taxatie uitwerken en herstellen. Meer info: Schade afhandeling.

WINTERSTALLING

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om uw geliefde 2 wieler in de wintermaanden te stallen en desgewenst te onderhouden. Zie hiervoor Winterstalling & Winterbeurten.

SMEERMIDDELEN

In de werkplaats gebruiken wij reeds jaar en dag dezelfde smeermiddelen als wij aan de toonbank verkopen, namelijk die van het merk Castrol.
Via deze link kunt u snel bij Castrol zelf opvragen welke olie zij voorschrijven voor uw motor, mocht u graag zelf het onderhoud doen. Onze balie medewerker kan u dan snel de gewenste olie leveren.

Laatste nieuws

Vacature Motorfiets Technicus
Onderhoud, Pols Motoren Datum: 14 november 2022

Vacature Motorfiets Technicus

Auteur: Bart Pols Lees meer
Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici
Honda Nieuws, Onderhoud, Pols Motoren Datum: 20 oktober 2022

Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici

Auteur: Bart Pols Lees meer
Opruiming!
Motorkleding, Pols Motoren Datum: 26 juli 2022

Opruiming!

Auteur: Bart Pols Lees meer
Vakantie kracht / Weekendhulp
Pols Motoren Datum: 17 december 2021

Vakantie kracht / Weekendhulp

Auteur: Bart Pols Lees meer