+31 416-332749
Tuinstraat 9 | 5144 NE | WAALWIJK

officieel Honda Exclusief Dealer Noord-Brabant

2022 HONDA NT1100

Lancering NT1100

De nieuwe Honda Tourer doet zijn intrede!

Met het hart van de CRF1100 Africa Twin bouwt de NT1100 verder op het comfortabele, wendbare en plezierige platform.

Tik voor meer informatie op de foto.

psst: voor de 1e 50 kopers is er nog een speciale actie in 2022!

Honda Merchandise

Zoekt u een T-Shirt, Jack of Cap van Honda?

Wij hebben een ruime keuze!

Ruime Showroom

Wij ontvangen u bij voorkeur op afspraak* in onze vernieuwde showroom!

*Goed advies vraagt aandacht, dit bieden wij u graag.
Vandaar dat wij de voorkeur geven aan het maken van afspraken voor showroom bezoek.

Zodra de eerste 2022 modelinformatie van Honda beschikbaar is, wordt dat hier gepubliceerd 🙂
Kom regelmatig terug om te zien of er iets nieuws bekend is.

2022: NT1100 (DCT OPTIONEEL)

De nieuwe Honda-tourer doet zijn intrede!

Met het kloppende hart van de CRF1100L Africa Twin als startpunt bouwt de NT1100 verder op dat platform met comfortabele, wendbare en plezierige prestaties als resultaat.
Een lage zadelhoogte (820mm) en scherpe stuurgeometrie gecombineerd met hoogwaardige ophanging zorgen voor een sportief pakket. Het in hoogte en hoek instelbare windscherm en winddeflectoren boven- en onderaan verzekeren aerodynamische efficiëntie en uitstekende windbescherming op hoge snelheid.
Slanke zijkoffers, cruise control en verwarmde handvatten behoren tot de standaarduitrusting. Rijhulpmiddelen bestaan uit drie standaard rij modi, twee instelbare USER-opties, tractie controle (Honda Selectable Torque Control of HSTC) en wheelie controle. Radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen vooraan zorgen voor remkracht, 120/70-17 en 180/55-17 voor- en achterbanden voor grip. Het premium 6,5 inch TFT-display met touchscreen beschikt over Apple CarPlay® en Android Auto®-connectiviteit.

De 2022 NT1100 zal te verkrijgen zijn in de volgende kleurstellingen:

 • Matte Iridium Gray Metallic
 • Pearl Glare White
 • Graphite Black

Meer informatie vind je ook op de speciale actie-website: honda-nt1100.nl/nl

2022 HONDA NT1100

2022: CBR500R

Honda’s A2-compatibele ‘pocket rocket’ krijgt een update met de Showa 41 mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) omgekeerde voorvork en de dubbele remschijf vooraan met radiaal gemonteerde remklauwen. De instellingen van de schokbreker achteraan zijn aangepast aan deze nieuwe voorvork. De grip vooraan verhoogt dankzij een meer voorwaarts gerichte gewichtsverdeling. De nieuwe swingarm, lichter van gewicht en met meer laterale soepelheid, verbetert de wendbaarheid. De lichtere radiator en wielen besparen eveneens gewicht. Nieuwe settings aan het benzine-injectiesysteem zorgen voor een beter motorkarakter. Krachtigere LED-lichten zorgen voor meer zichtbaarheid.

De 2022 CBR500R zal te verkrijgen zijn in de volgende kleurstellingen:

 • Grand Prix Red
 • Matt Gunpowder Black Metallic
22YM HONDA CBR500R

2022: CB500X

Honda’s A2-compatibele miniavonturier krijgt een update met de Showa 41 mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) omgekeerde voorvork en de dubbele remschijf vooraan met radiaal gemonteerde remklauwen. De instellingen van de schokbreker achteraan zijn aangepast aan deze nieuwe voorvork. De nieuwe swingarm, lichter van gewicht en met meer laterale soepelheid, verbetert de wendbaarheid. De lichtere radiator en wielen besparen eveneens gewicht. Nieuwe settings bij het benzine-injectiesysteem zorgen voor een beter motorkarakter. Krachtigere LED-lichten en positioneringslichten bij de voorste richtingaanwijzers zorgen voor meer zichtbaarheid.

De MY22 CB500X zal te verkrijgen zijn in de volgende kleurstellingen:

 • Grand Prix Red
 • Matt Gunpowder Black Metallic
 • Pearl Organic Green
22YM HONDA CB500X

2022: CB500F

Honda’s A2-compatibele mini-streetfighter krijgt een update met de nieuwe Showa 41 mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) omgekeerde voorvork en de dubbele remschijf vooraan met radiaal gemonteerde remklauwen. De instellingen van de schokbreker achteraan zijn aangepast aan deze nieuwe voorvork. De grip vooraan verhoogt dankzij een meer voorwaarts gerichte gewichtsverdeling. De nieuwe swingarm, lichter van gewicht en met meer laterale soepelheid, verbetert de wendbaarheid. De lichtere radiator en wielen besparen eveneens gewicht. Nieuwe settings aan het benzine-injectiesysteem zorgen voor een beter motorkarakter. Krachtigere LED-lichten en positioneringslichten bij de voorste richtingaanwijzers zorgen voor meer zichtbaarheid.

De nieuwe CB500F is voor 2022 beschikbaar in de kleuren:

 • Grand Prix Red
 • Matt Axis Grey Metallic
 • Pearl Smokey Gray
 • Pearl Dusk Yellow
22YM HONDA CB500F

2022: CRF1100 AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS (DCT OPTIONEEL)

De continenten verslindende Adventure Sports-versie van Honda’s ultieme adventure motor krijgt updates in 2022 waaronder Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa EERA), een korter, instelbaar scherm, opvallende nieuwe ‘Cracked Terrain’-graphics en vernieuwde DCT-instellingen.

De pijlers van dit populaire pakket blijven ongewijzigd: een lichtgewicht chassis en koppelrijk 1.084 cc-motorblok; een compleet elektronicapakket met een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheelie Control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop ook bochtendetectie op de DCT-versie; standaard cruisecontrol, verwarmde handvatten, USB-poort en ACC-oplaadpunt; een fullcolour 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay®, Android Auto® en Bluetooth; een dubbele LED-koplamp met dagrijverlichting (Daytime Running Lights of DRL) en bochtenverlichting en natuurlijk het onmiskenbare design en uitstraling van de Africa Twin.

De nieuwe Africa Twin Adventure Sports 1100 is voor 2022 beschikbaar in de kleuren:

 • Pearl Glare White (Tricolour)
 • Matte Ballistic Black Metallic

Meer informatie op de Honda website.

22YM CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

2022: CRF1100 Africa Twin (DCT optioneel)

Honda’s Ultieme adventure-motor krijgt updates in 2022. Zo behoort de bagagedrager nu tot de standaard uitrusting, is het bodywork voorzien van ‘Big Logo’-graphics en zijn de DCT-instellingen vernieuwd.

De pijlers van het onverminderd populaire pakket blijven ongewijzigd: ijzersterkte off-road kwaliteiten dankzij het atletische, lichtgewicht chassis met het slanke rally-geïnspireerde koetswerk en een karakteristiek, koppelrijk 1.084cc motorblok. Gecombineerd met een compleet elektronicapakket: een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheely control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop bochtendetectie op de DCT-versie. Standaard aanwezig: Cruise Control, USB-poort, Fullcolor 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay en Bluetooth. De Africa Twin blijft onmiskenbaar in zijn unieke design.

De nieuwe Africa Twin 1100 is voor 2022 beschikbaar in de kleuren:

 • Pearl Glare White (Tricolour)
 • Grand Prix Red
 • Matte Ballistic Black

Meer informatie op de Honda website.

22YM CRF1100L AFRICA TWIN

2022: MONKEY 125

Na een populaire herintroductie in 2018 krijgt Honda’s iconische Monkey in 2022 een gloednieuwe luchtgekoelde motor met vijf versnellingen die helemaal EURO5-compatibel is. Tweetrapsveren aan de dubbele schokdemper achteraan maken de rit zachter en een bagagerek is nu beschikbaar als officiële accessoire.

De nieuwe Monkey 125 is leverbaar vanaf september 2021 en in de kleuren:

 • Pearl Glittering Blue
 • Pearl Nebula Red
 • Banana Yellow

Meer informatie op de Honda website.

22YM HONDA MONKEY 125

2022: SuperCub 125cc

Na een geslaagde terugkeer naar de Europese straten in 2018 als de Super Cub 125 wordt de best verkochte motorfiets ter wereld in 2022 EURO5-compatibel dankzij een nieuw, krachtiger en efficiënt luchtgekoeld motorblok. Een passagierszadel en passagiersvoetsteunen zijn nu ook standaard. De nieuwe achterschokbreker instellingen verbeteren het rijcomfort.

De nieuwe Super Cub 125 is leverbaar vanaf december 2021 en in 1 kleur beschikbaar:
Matte Axis Grey Metallic

Meer informatie op de Honda website.

22YM HONDA SUPER CUB 125

Laatste nieuws

Opruiming!
Motorkleding Datum: 13 augustus 2021

Opruiming!

Auteur: Bart Pols Lees meer
Honda Mobility
Honda Nieuws Datum: 12 mei 2021

Honda Mobility

Auteur: Bart Pols Lees meer