+31 416-332749
Tuinstraat 9 | 5144 NE | WAALWIJK

Officieel Honda Exclusief Dealer Noord-Brabant

Honda Merchandise

Zoekt u een T-Shirt, Jack of Cap van Honda?

Wij hebben een ruime keuze!

Ruime Showroom

Wij ontvangen u bij voorkeur op afspraak* in onze vernieuwde showroom!

*Goed advies vraagt aandacht, dit bieden wij u graag.
Vandaar dat wij de voorkeur geven aan het maken van afspraken voor showroom bezoek.

Officiële Honda Persberichten over nieuwe modellen? Deze worden hier gepubliceerd.
Kom regelmatig terug om te zien of er iets nieuws bekend is.

2022: X-ADV 750

De X-ADV750 krijgt, nadat deze in 2021 volledig is vernieuwd, 3 nieuwe kleurstellingen voor MY22.
Specificaties blijven ongewijzigd met Throttle-by-wire, 4 verschillende rijmodi, 3 niveau’s Honda Selectable Torque Control.
Het 22 liter bagage compartiment onder het zadel is voorzien van USB aansluiting. Dubbele LED koplampen zijn voorzien van Daytime Running Lights en een 5 Inch TFT scherm biedt toegang tot het Honda Smartphone Voice Control Systeem.

In 2022 verschijnt de X-ADV750 in vijf kleurstellingen:

 • Mat Ballistic Black Metallic *NEW*
 • Mat Iridium Gray Metallic *NEW*
 • Harvest Beige *NEW*
 • Pearl Deep Mud Gray
 • Grand Prix Red
2021 HONDA X-ADV

2022: ADV 350

Een nieuw segment scooter wordt toegevoegd aan de Honda familie!

De ADV350 mixt de robuuste adventure uitstraling van de X-ADV750 met het 350cc motorblok van de SH serie. Voorzien van het buizenframe, 37mm USD voorvork en dubbele achterschokbreker) beloofd de ADV350 een superieure ervaring.

Zijn 330cc motorblok produceert 21,5kW vermogen en 31,5Nm trekkracht, wat in toom wordt gehouden door het HSTC (Honda Selectable Torque Control) op het achterwiel.
Het scherm is verstelbaar, ruimte voor 2 integraalhelmen onder het zadel en een USB-C aansluiting in het dashboard vakje zijn standaard.
Het LCD dashboard is voorzien van het Honda Smartphone Voice Control Systeem. Starten doe je keyless door de Honda Smart Key.

In 2022 verschijnt de nieuwe ADV350 in drie, prachtige kleurstellingen:

 • Spangle Silver Metallic
 • Mat Carbonium Gray Metallic
 • Mat Carnelian Red Metallic
22YM HONDA ADV350

2022: GL1800 TOUR (DCT-Standaard)

Honda’s luxueuze Gold Wing Tour verscheen herboren in 2018.
Het gewicht nam drastisch af, vooraan verscheen een dubbele wishbone-ophanging en het flat-six motorblok was gloednieuw.
De specificaties van dit vlaggenschip lijken eindeloos en onderlijnen zijn status als koploper op vlak van nieuwe technologie: keuze uit manuele versnellingsbak met zes versnellingen of DCT met zeven versnellingen, een zeven inch TFT-display, gyrokompas-navigatie, Apple CarPlay™, Android Auto™, elektrisch windscherm, bediening met smart key, vier rijmodi, HSTC en Hill Start Assist.

In 2022 verschijnt het DCT-model in drie, prachtige kleurstellingen (airbag optioneel):

 • Glint Wave Blue Metallic **NIEUW**
 • Pearl Glare White **NIEUW**
 • Gunmetal Black Metallic (met zwart motorblok)

In 2022 verschijnt het MT-model in één kleurstelling:

 • Gunmetal Black Metallic (met zwart motorblok)
22YM HONDA GOLD WING

2022: GL1800 BAGGER (DCT-Standaard)

De Gold Wing staat bekend als Honda’s baanbrekende touring-vlaggenschip.
In 2018 verscheen een herboren versie van het model. Het gewicht nam drastisch af, vooraan maakte een dubbele wishbone-ophanging z’n opwachting en het flat-six motorblok was gloednieuw. Met geavanceerde technologie zoals een 7-inch TFT-display, gyrokompas-navigatie, Apple CarPlay™, Android Auto™, een elektrisch windscherm, bediening met smart key, vier rijmodi en Hill Start Assist, bevestigt de Gold Wing zijn status als vaandeldrager voor nieuwe technologie.
In 2022 zal het model enkel te verkrijgen zijn met automatische DCT (Dual Clutch Transmission) met zeven versnellingen en in één nieuwe en eigentijdse kleurstelling:

 • Mat Jeans Blue Metallic.
22YM HONDA GOLD WING

2022: CMX 1100 REBEL (DCT-Optioneel)

Honda’s Supercoole CMX1100 Rebel (in 2021 geïntroduceerd) is de ideale motor voor zowel een opwindende als ontspannende rit, waarbij de nieuwe kleurstelling voor 22YM ‘m zelfs nog aantrekkelijker maakt. De CMX1100 is af-fabriek een fraai model met bescheiden uitstraling, terwijl je met het brede accessoire pallet de motor geheel naar eigen smaak kunt bouwen.

Voor MY22 zal de Rebel 1100 verschijnen in de volgende kleuropties:

 • Pearl Stallion Brown **NIEUW**
 • Gunmetal Black Metallic
22YM HONDA CMX1100 REBEL

2022: CMX 500 REBEL

De Rebel, Honda’s A2-rijbewijsvriendelijke 500cc paralleltwin compacte cruiser, verschijnt voor MY22 in een frisse nieuwe kleurstelling. De standaarduitrusting bestaat uit een assist-/slipperkoppeling, LED-verlichting en een versnellingsindicator. Honda brengt ook de Rebel S-versie op de markt met fabrieksaccessoires zoals een koplampkuip, zadelbekleding met diamantpatroon en zwarte voorvorkkappen en beschermrubbers.

Voor MY22 zal de Rebel verschijnen in de volgende kleuropties:

 • Pearl Organic Green **NIEUW**
 • Mat Jeans Blue Metallic
 • Graphite Black
 • Mat Axis Grey Metallic
22YM HONDA CMX500 REBEL

2022: SH350i

Na de uitgebreide 2021 update, met meer vermogen door een grotere cilinderinhoud en nieuw design, is Honda’s SH350 ongewijzigd voor 2022.
Wel worden er 2 nieuwe ‘Sporty Edition’ versies toegevoegd, met nieuwe kleurstellingen.

De Smart Key, Honda Selectable Torque Control (HSTC), LED verlichting, LCD dashboard en USB-C aansluiting onder het zadel blijven standaard aanwezig.

De 2022 SH350i & SH350i Sporty Edition zal te verkrijgen zijn in de volgende kleurstellingen:

 • Pearl Cool White
 • Mat Carnelian Red metallic
 • Mat Ruthenium Silver Metallic
 • Black
 • Sporty Edition: Pearl Falcon Gray
 • Sporty Edition: Mat Blacky Gray Metallic

Beide Sporty Edition kleurstellingen zijn voorzien van meer premium afwerking: Matt Grey wielen, voorvork, achterdrager en motorblok covers, Rode stiksels in het zadel en rood/grijze wielstriping aangevuld met een rood Honda logo aan de voorzijde en rode ‘SH’-logo’s aan de zijkanten.

2022 HONDA SH350i

2022: NT1100 (DCT OPTIONEEL)

De nieuwe Honda-tourer doet zijn intrede!

Met het kloppende hart van de CRF1100L Africa Twin als startpunt bouwt de NT1100 verder op dat platform met comfortabele, wendbare en plezierige prestaties als resultaat.
Een lage zadelhoogte (820mm) en scherpe stuurgeometrie gecombineerd met hoogwaardige ophanging zorgen voor een sportief pakket. Het in hoogte en hoek instelbare windscherm en winddeflectoren boven- en onderaan verzekeren aerodynamische efficiëntie en uitstekende windbescherming op hoge snelheid.
Slanke zijkoffers, cruise control en verwarmde handvatten behoren tot de standaarduitrusting. Rijhulpmiddelen bestaan uit drie standaard rij modi, twee instelbare USER-opties, tractie controle (Honda Selectable Torque Control of HSTC) en wheelie controle. Radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen vooraan zorgen voor remkracht, 120/70-17 en 180/55-17 voor- en achterbanden voor grip. Het premium 6,5 inch TFT-display met touchscreen beschikt over Apple CarPlay® en Android Auto®-connectiviteit.

De 2022 NT1100 zal te verkrijgen zijn in de volgende kleurstellingen:

 • Matte Iridium Gray Metallic
 • Pearl Glare White
 • Graphite Black

Meer informatie vind je ook op de speciale actie-website: honda-nt1100.nl/nl

2022 HONDA NT1100

2022: CBR500R

Honda’s A2-compatibele ‘pocket rocket’ krijgt een update met de Showa 41 mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) omgekeerde voorvork en de dubbele remschijf vooraan met radiaal gemonteerde remklauwen. De instellingen van de schokbreker achteraan zijn aangepast aan deze nieuwe voorvork. De grip vooraan verhoogt dankzij een meer voorwaarts gerichte gewichtsverdeling. De nieuwe swingarm, lichter van gewicht en met meer laterale soepelheid, verbetert de wendbaarheid. De lichtere radiator en wielen besparen eveneens gewicht. Nieuwe settings aan het benzine-injectiesysteem zorgen voor een beter motorkarakter. Krachtigere LED-lichten zorgen voor meer zichtbaarheid.

De 2022 CBR500R zal te verkrijgen zijn in de volgende kleurstellingen:

 • Grand Prix Red
 • Matt Gunpowder Black Metallic
22YM HONDA CBR500R

2022: CB500X

Honda’s A2-compatibele miniavonturier krijgt een update met de Showa 41 mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) omgekeerde voorvork en de dubbele remschijf vooraan met radiaal gemonteerde remklauwen. De instellingen van de schokbreker achteraan zijn aangepast aan deze nieuwe voorvork. De nieuwe swingarm, lichter van gewicht en met meer laterale soepelheid, verbetert de wendbaarheid. De lichtere radiator en wielen besparen eveneens gewicht. Nieuwe settings bij het benzine-injectiesysteem zorgen voor een beter motorkarakter. Krachtigere LED-lichten en positioneringslichten bij de voorste richtingaanwijzers zorgen voor meer zichtbaarheid.

De MY22 CB500X zal te verkrijgen zijn in de volgende kleurstellingen:

 • Grand Prix Red
 • Matt Gunpowder Black Metallic
 • Pearl Organic Green
22YM HONDA CB500X

2022: CB500F

Honda’s A2-compatibele mini-streetfighter krijgt een update met de nieuwe Showa 41 mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) omgekeerde voorvork en de dubbele remschijf vooraan met radiaal gemonteerde remklauwen. De instellingen van de schokbreker achteraan zijn aangepast aan deze nieuwe voorvork. De grip vooraan verhoogt dankzij een meer voorwaarts gerichte gewichtsverdeling. De nieuwe swingarm, lichter van gewicht en met meer laterale soepelheid, verbetert de wendbaarheid. De lichtere radiator en wielen besparen eveneens gewicht. Nieuwe settings aan het benzine-injectiesysteem zorgen voor een beter motorkarakter. Krachtigere LED-lichten en positioneringslichten bij de voorste richtingaanwijzers zorgen voor meer zichtbaarheid.

De nieuwe CB500F is voor 2022 beschikbaar in de kleuren:

 • Grand Prix Red
 • Matt Axis Grey Metallic
 • Pearl Smokey Gray
 • Pearl Dusk Yellow
22YM HONDA CB500F

2022: CRF1100 AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS (DCT OPTIONEEL)

De continenten verslindende Adventure Sports-versie van Honda’s ultieme adventure motor krijgt updates in 2022 waaronder Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa EERA), een korter, instelbaar scherm, opvallende nieuwe ‘Cracked Terrain’-graphics en vernieuwde DCT-instellingen.

De pijlers van dit populaire pakket blijven ongewijzigd: een lichtgewicht chassis en koppelrijk 1.084 cc-motorblok; een compleet elektronicapakket met een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheelie Control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop ook bochtendetectie op de DCT-versie; standaard cruisecontrol, verwarmde handvatten, USB-poort en ACC-oplaadpunt; een fullcolour 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay®, Android Auto® en Bluetooth; een dubbele LED-koplamp met dagrijverlichting (Daytime Running Lights of DRL) en bochtenverlichting en natuurlijk het onmiskenbare design en uitstraling van de Africa Twin.

De nieuwe Africa Twin Adventure Sports 1100 is voor 2022 beschikbaar in de kleuren:

 • Pearl Glare White (Tricolour)
 • Matte Ballistic Black Metallic

Meer informatie op de Honda website.

22YM CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

2022: CRF1100 Africa Twin (DCT optioneel)

Honda’s Ultieme adventure-motor krijgt updates in 2022. Zo behoort de bagagedrager nu tot de standaard uitrusting, is het bodywork voorzien van ‘Big Logo’-graphics en zijn de DCT-instellingen vernieuwd.

De pijlers van het onverminderd populaire pakket blijven ongewijzigd: ijzersterkte off-road kwaliteiten dankzij het atletische, lichtgewicht chassis met het slanke rally-geïnspireerde koetswerk en een karakteristiek, koppelrijk 1.084cc motorblok. Gecombineerd met een compleet elektronicapakket: een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheely control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop bochtendetectie op de DCT-versie. Standaard aanwezig: Cruise Control, USB-poort, Fullcolor 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay en Bluetooth. De Africa Twin blijft onmiskenbaar in zijn unieke design.

De nieuwe Africa Twin 1100 is voor 2022 beschikbaar in de kleuren:

 • Pearl Glare White (Tricolour)
 • Grand Prix Red
 • Matte Ballistic Black

Meer informatie op de Honda website.

22YM CRF1100L AFRICA TWIN

2022: MONKEY 125

Na een populaire herintroductie in 2018 krijgt Honda’s iconische Monkey in 2022 een gloednieuwe luchtgekoelde motor met vijf versnellingen die helemaal EURO5-compatibel is. Tweetrapsveren aan de dubbele schokdemper achteraan maken de rit zachter en een bagagerek is nu beschikbaar als officiële accessoire.

De nieuwe Monkey 125 is leverbaar vanaf september 2021 en in de kleuren:

 • Pearl Glittering Blue
 • Pearl Nebula Red
 • Banana Yellow

Meer informatie op de Honda website.

The Super Cub and Monkey return to Honda’s European line-up

2022: SuperCub 125cc

Na een geslaagde terugkeer naar de Europese straten in 2018 als de Super Cub 125 wordt de best verkochte motorfiets ter wereld in 2022 EURO5-compatibel dankzij een nieuw, krachtiger en efficiënt luchtgekoeld motorblok. Een passagierszadel en passagiersvoetsteunen zijn nu ook standaard. De nieuwe achterschokbreker instellingen verbeteren het rijcomfort.

De nieuwe Super Cub 125 is leverbaar vanaf december 2021 en in 1 kleur beschikbaar:
Matte Axis Grey Metallic

Meer informatie op de Honda website.

22YM HONDA SUPER CUB 125

Laatste nieuws

Vacature Motorfiets Technicus
Onderhoud, Pols Motoren Datum: 14 november 2022

Vacature Motorfiets Technicus

Auteur: Bart Pols Lees meer
Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici
Honda Nieuws, Onderhoud, Pols Motoren Datum: 20 oktober 2022

Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici

Auteur: Bart Pols Lees meer
Opruiming!
Motorkleding, Pols Motoren Datum: 26 juli 2022

Opruiming!

Auteur: Bart Pols Lees meer
Vakantie kracht / Weekendhulp
Pols Motoren Datum: 17 december 2021

Vakantie kracht / Weekendhulp

Auteur: Bart Pols Lees meer