Polsmotoren B.V. - Diensten
  • 2019PolsWPL Brug1 overview
  • 2019PolsWPL Brug3
  • 2019PolsWPL Brug2 overview
  • 2019PolsWPL Brug2 overview 1
  • 2019PolsWPL Brug1
  • 2019PolsWPL Brug2 1
  • 2019PolsWPL Achterzijde
  • 2019PolsWPL Brug4 2

Bovag onderhoud motoren en bromfietsen

Als Honda Exclusief dealer ligt vanzelfsprekend de nadruk op het merk Honda, maar ook met uw Kawasaki, Suzuki en Yamaha kunt u bij ons terecht voor alle soorten onderhoud, schade taxatie/reparatie en nieuwe banden.

Niet alleen met uw Japanse motorfiets kunt u bij ons terecht, maar ook met uw bromfiets of scooter van Vespa, Piaggio, Gilera, Peugeot, SYM, Derbi of Yamaha kan u van ons deskundig onderhoud verwachten.

Feit is dat de moderne motor bomvol met elektronica zit. Doordat onze vakbekwame monteurs regelmatig op training worden gestuurd kunt u verwachten dat zij helemaal up-to-date zijn van de laatste nieuwe technieken en gereedschappen. Zodat uw geliefde motor in goede handen is.

Klassieker/Oldtimer - Service

Ook voor reparatie en onderhoud van uw klassieke Honda kunt u bij ons terecht, voor meer informatie, zie Oldtimer Service

Vervangend vervoer

Wij begrijpen dat niet iedereen de gelegenheid heeft om vervoer naar huis te vinden, daarom kunnen wij voor u vervangend vervoer aanbieden (let op: dit geld niet voor bromfietsen). Dit dient u bij het maken van de afspraak voor onderhoud wel tijdig aan te geven. Desgewenst kunt u tegen vergoeding ook kiezen uit een van de beschikbare huurmotoren.

Ophalen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw motor niet meer op eigen kracht kan rijden en u daarom liever heeft dat uw motor wordt opgehaald. Dat kan tijdens werkuren, wij moeten hier echter wel een kleine vergoeding voor rekenen. Zodra de motor klaar is kunt u hem bij ons weer ophalen.

SCM inbouw

Uw motor aanschaffen en laten onderhouden is 1 ding, maar om te zorgen dat u er ook van kan blijven genieten kan het zijn dat uw verzekering een alarm systeem vereist.
Wij kunnen voor u het SCM gekeurd alarm inbouwen en kunnen voor u tevens de jaarlijkse herkeuring verzorgen. Desgewenst kan dit met het regulier onderhoud gecombineerd worden.

Gereedmelding

Omdat u niet altijd in staat bent om de telefoon te beantwoorden hebben wij gekozen om u per WhatsApp te laten weten dat uw motor of bromfiets weer klaar staat voor u. Het is daarom wel van belang dat u nummerwijzigingen altijd doorgeeft.

Schade afdeling

Daarnaast werken wij nauw samen met diverse schade experts. Mocht u onverhoopt toch een keer schade hebben, kunt u de motor of scooter op afspraak bij ons brengen, waarna wij een schade taxatie uitwerken en herstellen. Meer info: Schade afhandeling.

Winterstalling

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om uw geliefde 2 wieler in de wintermaanden te stallen en desgewenst te onderhouden. Zie hiervoor Winterstalling & Winterbeurten.

Smeermiddelen

In de werkplaats gebruiken wij reeds jaar en dag dezelfde smeermiddelen als wij aan de toonbank verkopen, namelijk die van het merk Castrol.
Via deze link kunt u snel bij Castrol zelf opvragen welke olie zij voorschrijven voor uw motor, mocht u graag zelf het onderhoud doen. Onze balie medewerker kan u dan snel de gewenste olie leveren.

Marktplaats