Polsmotoren B.V. - Team

Wie vindt u bij ons?

 
Frans Pols - Werkplaatsplanning & Verkooponderdelen
Frans Pols - Werkplaatsplanning & Verkoop onderdelen
 

Frans Pols

Werkplaatsplanning & Verkoop onderdelen

"Ik ben al van jongs af aan een motorfanaat en ga nog regelmatig mee naar de crosswedstrijden om te supporten. Inmiddels al 30 jaar eigenaar van Pols Motoren. Ik heb in de loop der jaren al vele motoren van eigenaar zien wisselen."

Wil Pols - Administratie & kleding
Wil Pols - Administratie & kleding
 

Wil Pols

Administratie & Kleding

"Al jarenlang een bekend gezicht in het bedrijf. Ik geef graag advies over kleding en helmen. Daarnaast ben ik vaak op kantoor te vinden om de administratie op orde te houden."

Bart Pols - Verkoop & Internet Communicatie
Bart Pols - Verkoop & Internet Communicatie
 

Bart Pols

Verkoop & Internet Communicatie

"Naast het verkopen van motoren en bromfietsen ben ik zelf ook gepassioneerd motorrijder, niet alleen op straat, maar ook in het zand kunt u mij tegenkomen. In het verleden reed ik bij gelegenheid clubwedstrijdjes motocross in de klasse MX2 Senioren. Momenteel ga ik regelmatig een eindje rijden op straat. Een tourtocht of motorvakantie in de bergen is toch wel het mooiste rijden."

Jos Pols - Chef Werkplaats & Technisch Specialist
Jos Pols - Chef Werkplaats & Technisch Specialist
 

Jos Pols

Chef Werkplaats & Technisch Specialist
Honda certificering:

2017: Motorcycle EU Service Technician: Motorfiets

Jos over zijn werk in het familie bedrijf:
"Nadat ik eerst een tijdje in de showroom gewerkt heb, kwam ik erachter dat sleutelen toch wel meer mijn interesse had. Ik ben toen de monteurs opleiding gestart en inmiddels afgestudeerd Technisch Specialist. Naast het sleutelen in de werkplaats rijd ik bij gelegenheid nog motocross wedstrijden bij de MON. Komend jaar rijd ik, net als de afgelopen jaar bij de MX Open Inter klasse. Dit is de hoogst haalbare klasse bij de MON. Naast de crosswedstrijden ben ik ook veel op mijn VFR te vinden."

Stan Peeters - Technisch Specialist
Stan Peeters - Technisch Specialist
 

Stan Peeters

Technisch Specialist

Stan over zijn werk:
"Motoren en motorrijden is mijn passie, naast het sleutelen aan allerhande diverse motoren ben ik ook veel op het circuit te vinden met circuit dagen."

Ties
Ties Bogaardt - Motorfietstechnicus
 

Ties Bogaardt

Motorfietstechnicus

Ties over zijn beroepskeuze:
"Ik heb na 3 jaar in de media-design sector te hebben gewerkt en geleerd dat ik iemand ben die niet achter een bureau thuis hoort. Altijd heb ik al een passie gehad voor motoren. Om mij heen vertelde men mij dat ik me zou moeten laten omscholen tot monteur. De interesse was gewekt en dat is de reden dat ik nu de opleiding met goed gevolg heb afgerond."

 

 

 

 

 

 

 

Marktplaats