Polsmotoren B.V. - COVID-19 CANCELLED! Warm-up Rit met bijzondere verrichtingen 2020

COVID-19 CANCELLED! Warm-up Rit met bijzondere verrichtingen 2020

COVID-19 CANCELLED! Warm-up Rit met bijzondere verrichtingen 2020

Van 05 april 2020 11:00 tot 05 april 2020 18:30

Bij Bredestraat 4, 4823 ZA Breda, Nederland

Geplaatst door Bart

tourcommissie@culinairbikers.nl

http://www.culinairbikers.nl

Categorieën: Toertochten , Pols Events , Events

Hits: 2657

Waardering:

Beste Motorrijders,

De huidige ontwikkelingen van het virus geeft ons geen andere keus dan een aantal activiteiten af tegelasten.
De ontregeling van de maatschappij treft iedereen en ook jullie persoonlijk. Het is zeer tragisch. Waar mogelijk willen we een alternatief bieden.

De KNMV heeft al eerder bericht dat alle toerritten per direct afgelast werden.

 

GECANCELLED

de Culinair Bikers organiseert samen met de MC Contact uit Dordrecht

OP ZONDAG 5 april 2020

EEN WARMING UP RIT MET BIJZONDERE VERRICHTINGEN, voor clubs en individuele rijders

Deze rit bestaat uit 2 gedeeltes van elk 100km, je kunt starten in Breda of Dordrecht.

Kies je voor Breda, dan begint de dag met een kop koffie of thee, bij de inschrijving. Dit kan van 9:00 uur tot 11:00 uur. Tijdens de route krijg je de gelegenheid voor het opfrissen van de bijzondere oefeningen. Dit op een afgesloten terrein onder toezicht van 2 gediplomeerde instructeurs. Vervolgens ga je de uitdaging van onze toercommissie aan. Deze heeft een mooie uitdagende route uitgezet die via Noord Brabant, de Hoeksche Waard en Zuid Holland naar Dordrecht gaat. MC Contact heeft hun domicilie aan Grote Kerkplein 1c 3311 CC Dordrecht, hier eindigt het eerste gedeelte van de route.

Na al het genieten en het harde werken is het tijd voor een lunch, deze kan je daar gebruiken. Een aanrader is de uitsmijter a la MC Contact. Na deze heerlijkheden laad je bij MC Contact het tweede gedeelte van de route.

De toercommissie van MC Contact heeft een mooie route van 100 km uitgezet. Je gaat via de Alblasserwaard weer naar Noord Brabant. In Breda staat tot 17:00 uur nog een lekkere kom soep op je te wachten.

Kosten:

In Breda betaal je € 7.50 per rijder en € 2.50 voor de duo. Je krijgt hiervoor : 1 Consumptie bij het inschrijven, de gelegenheid voor het opfrissen van bijzondere verrichtingen, een mooie route en op de koop toe een kom soep bij het afmelden. Vertrek je na 11:00 uur dan ben je te laat voor het oefenterrein, en betaal je per rijder € 5.00 voor de duo € 1.00 .

Routes/Vertrek:

Route op GPS , heb je geen navigatie dan is dat geen probleem. Je kunt altijd wel bij andere rijders aansluiten maar kom dan wel op tijd.

Inschrijf en vertrek locatie in Breda:
Zorgboerderij Rolerisuit Bredestraat 4 4823ZA Breda.
Kies je voor Dordrecht als vertreklocatie, dan begint de dag ook met een kop koffie of thee, bij de inschrijving. Dit kan van 9:00 tot 11:30 uur.
Na het laden van de route, ga je genieten van de creativiteit van de toercommissie van MC Contact. Wegens organisatorische redenen is het niet mogelijk om in dit gedeelte van de route ook een oefenterrein met instructeurs te plaatsen.
Staat dit echt op je verlanglijstje, dan zal je in Breda moeten starten. Vanuit Dordrecht gaat de route via de Alblasserwaard naar Noord- Brabant. Bij de Culinair Bredestraat 4 4823 ZA Breda, laad je het tweede gedeelte van de route. Tevens kan je je hier culinair laten verwennen. De vers bereide Italiaanse bollen zijn delizioso. En de andere lekkernijen doen hier niet voor onder. Misschien nog even uitbuiken (bij mooi weer op het terras). Het tweede gedeelte van de route is 100 km en gaat via Noord Brabant, de Hoeksche Waard en Zuid Holland weer naar MC Contact. In Dordrecht je betaal je voor deze mooie dag € 5.00 per rijder, de duo mag gratis mee. Je krijgt hiervoor : 1 Consumptie bij het inschrijven, een mooie route en bij het afmelden een kom soep. Inschrijf en vertrek locatie in Dordrecht: Clubgebouw MC Contact, Grote Kerkplein 1c 3311 CC Dordrecht.
Een mooie gelegenheid om het motorseizoen 2020

Inschrijven:

van 9.00 uur tot 11.00 uur.
Start locaties:
Zorgboerderij Rolerisuit Bredestraat 4 4823 ZA Breda
Restaurant De Burgemeester Markt 5688 AJ Oirschot


Marktplaats