+31 416-332749
Tuinstraat 9 | 5144 NE | WAALWIJK

officieel Honda Exclusief Dealer Noord-Brabant

Bart Pols

Verkoop & Internet Communicatie

“Naast het verkopen van motoren en accessoires ben ik zelf ook gepassioneerd motorrijder, niet alleen op straat, maar ook in het zand kunt u mij tegenkomen. In het verleden reed ik bij gelegenheid wedstrijden motorcross in de klasse MX2 Senioren. Momenteel ga ik regelmatig een eindje toeren. Een motorvakantie in de bergen is toch wel het mooiste om te rijden.”

Jos Pols

Chef Werkplaats & Technisch Specialist
Honda certificering:

2021: 1e plaats National Honda Technician Skill Contest | 1e Plaats nationale monteurs competitie Honda Technici
2017: Motorcycle EU Service Technician: Motorfiets

Jos over zijn werk in het familie bedrijf:
“Techniek is mijn passie. Met name elektronica vind ik erg leuk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens mijn actieve motorcross carrière in het Nederlands kampioenschap heb ik geleerd hoe belangrijk de afstelling van motor en vering is en hoe je hierin een optimale balans bereikt. Meer doen dan een ander, alleen daarmee kun je de concurrentie voorblijven. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel bezig met cursussen volgen, metingen uitvoeren en proefritten maken om kennis op te doen.
Deze kennis deel ik graag door parttime op het MBO les te geven in mijn vakgebied. Naast het optimaal in conditie houden van uw motor doe ik dat graag met die van mijzelf door veel te sporten, hardlopen (met vriendin en Deem) en MTB-marathon wedstrijden te rijden.”

Frans Pols

Werkplaatsplanning & Verkoop onderdelen

“Ik ben al van jongs af aan een motorfanaat en ga nog regelmatig mee naar de crosswedstrijden om te supporten. Inmiddels al 40 jaar eigenaar van Pols Motoren. Ik heb in de loop der jaren al vele motoren van eigenaar zien wisselen.”

Wil Pols

Administratie & Kleding

“Al jarenlang een bekend gezicht in het bedrijf. Ik geef graag advies over kleding en helmen. Daarnaast ben ik vaak op kantoor te vinden om de administratie op orde te houden.”

 

Stan Peeters

Technisch Specialist

Stan over zijn werk:
“Motoren en motorrijden is mijn passie, naast het sleutelen aan allerhande diverse motoren ben ik ook veel op het circuit te vinden met circuit dagen.”

Ties Bogaardt

1e Motorfietstechnicus

Ties over zijn beroepskeuze:
“Ik heb na 3 jaar in de media-design sector te hebben gewerkt en geleerd dat ik iemand ben die niet achter een bureau thuis hoort. Altijd heb ik al een passie gehad voor motoren. Om mij heen vertelde men mij dat ik me zou moeten laten omscholen tot monteur. De interesse was gewekt en dat is de reden dat ik nu de opleiding met goed gevolg heb afgerond.”

Niek Vermolen

Balie & Kleding verkoop

Niek over zijn beroepskeuze:
“…(nog in te vullen)…”

Deem

Snuffel Stagiair

Deem over zijn stage:
“Woef”

Laatste nieuws

Vacature Motorfietstechnicus
Pols Motoren Datum: 17 december 2021

Vacature Motorfietstechnicus

Auteur: Bart Pols Lees meer
Vakantie kracht / Weekendhulp
Pols Motoren Datum: 17 december 2021

Vakantie kracht / Weekendhulp

Auteur: Bart Pols Lees meer