+31 416-332749
Tuinstraat 9 | 5144 NE | WAALWIJK

Officieel Honda Exclusief Dealer Noord-Brabant

Bart Pols

Verkoop & Internet Communicatie

“Naast het verkopen van motoren en accessoires ben ik zelf ook gepassioneerd motorrijder, tegenwoordig vooral op straat, maar in het verleden heb ik ruim 20 jaar motorcross wedstrijden gereden. Momenteel ga ik regelmatig een eindje toeren. Een motorvakantie in de bergen is toch wel het mooiste om te rijden.”

Jos Pols

Chef Werkplaats & Technisch Specialist
Honda certificering:

2023: Deelname Worldwide Honda Technician Skill Contest Japan!
2022: 1e plaats European Honda Technician Skill Contest | 1e Plaats Europees Kampioenschap Honda Technici (uit 24 deelnemers van Noorwegen tot Spanje, UK tot Hongarije).
2021: 1e plaats National Honda Technician Skill Contest | 1e Plaats nationale monteurs competitie Honda Technici
2017: Motorcycle EU Service Technician: Motorfiets

Jos over zijn werk in het familie bedrijf:
“Techniek is mijn passie. Met name elektronica vind ik erg leuk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens mijn actieve motorcross carrière in het Nederlands kampioenschap heb ik geleerd hoe belangrijk de afstelling van motor en vering is en hoe je hierin een optimale balans bereikt. Meer doen dan een ander, alleen daarmee kun je de concurrentie voorblijven. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel bezig met cursussen volgen, metingen uitvoeren en proefritten maken om kennis op te doen.
Deze kennis deel ik graag door parttime op het MBO les te geven in mijn vakgebied. Naast het optimaal in conditie houden van uw motor doe ik dat graag met die van mijzelf door veel te sporten, hardlopen (met vriendin en Deem) en MTB-marathon wedstrijden te rijden.”

Frans Pols

Werkplaatsplanning & Verkoop onderdelen

“Ik ben al van jongs af aan een motorfanaat en ga nog regelmatig mee naar de crosswedstrijden om te supporten. Inmiddels al 40 jaar een vertrouwd gezicht binnen Pols Motoren. Ik heb in de loop der jaren al vele motoren van eigenaar zien wisselen.”

Wil Pols

Administratie & Kleding

“Al jarenlang een bekend gezicht in het bedrijf. Ik geef graag advies over kleding en helmen. Daarnaast ben ik vaak op kantoor te vinden om de administratie op orde te houden.”

 

Stan Peeters

Technisch Specialist

Stan over zijn werk:
“Motoren en motorrijden is mijn passie, naast het sleutelen aan allerhande diverse motoren ben ik ook veel op het circuit te vinden met circuit dagen.”

Ties Bogaardt

1e Motorfietstechnicus
Technisch Specialist (i.o.)

Ties over zijn beroepskeuze:
“Ik heb na 3 jaar in de media-design sector te hebben gewerkt en geleerd dat ik iemand ben die niet achter een bureau thuis hoort. Altijd heb ik al een passie gehad voor motoren. Om mij heen vertelde men mij dat ik me zou moeten laten omscholen tot monteur. De interesse was gewekt en dat is de reden dat ik nu de opleiding met goed gevolg heb afgerond. Jos en Stan hebben beiden de opleiding Technisch Specialist afgerond, daar ben ik nu ook mee bezig.”

Niek Vermolen

Balie & Kleding verkoop

Niek over zijn beroepskeuze:
“Na 5 jaar ervaring in de confectiekleding en een aantal commerciële opleidingen te hebben genoten is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Motorrijden is altijd al een passie en hobby geweest, nu is het tijd om van mijn hobby mijn werk te maken. Tijdens de vakanties ga ik er graag met de motor op uit. Mijn droombestemming met de motor is Schotland.
Je komt mij tegen van donderdag t/m zaterdag in de showroom.”

Leanne van Lieshout

Leerling Motorfietsmonteur

Leanne over haar beroepskeuze:
“…(nog in te vullen)…”

Deem

Snuffel Stagiair

Deem over zijn stage:
“Woef”

Laatste nieuws

Vacature Motorfiets Technicus
Onderhoud, Pols Motoren Datum: 14 november 2022

Vacature Motorfiets Technicus

Auteur: Bart Pols Lees meer
Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici
Honda Nieuws, Onderhoud, Pols Motoren Datum: 20 oktober 2022

Jos wint Europees Kampioenschap Honda Technici

Auteur: Bart Pols Lees meer
Opruiming!
Motorkleding, Pols Motoren Datum: 26 juli 2022

Opruiming!

Auteur: Bart Pols Lees meer
Vakantie kracht / Weekendhulp
Pols Motoren Datum: 17 december 2021

Vakantie kracht / Weekendhulp

Auteur: Bart Pols Lees meer